Footgolf Reserveren

Zo reserveer je een footgolf ronde

Wil jij met jouw team, vrienden of collega’s een ronde footgolfen? Op onze prachtige 18 holes footgolfbaan op Golfclub Hoogland Amersfoort kunnen groepen terecht vanaf 10 personen. De kosten voor een ronde footgolf (18 holes) bedragen €25,00 per persoon. Er kan ook gekozen worden voor een halve ronde (9 holes) voor €17,50 per persoon.

Elke groep footgolfers wordt begeleid door een ervaren footgolf pro van FSC. Hij zorgt voor de speluitleg, het materiaal (ballen en scorekaarten) en kan jullie indien gewenst nog wat tips geven.

Let op!

  • Footgolfen op Golfclub Hoogland Amersfoort kan vanaf 10 personen
  • De minimumleeftijd is 14 jaar
  • Footgolfen kan alleen op zaterdagen* **
  • Een ronde van 18 holes duurt ongeveer 2 uur en 9 holes 1 uur.
  • Voetbalschoenen zijn niet toegestaan op de golfbaan. Turfnoppen wel.

*Grote groepen vanaf 40 personen kunnen ook op andere dagen en tijden terecht. Stuur hiervoor een bericht via het contactformulier.

** In het najaar kan er (indien de baan beschikbaar is) i.v.m. de vroege zonsondergang ook eerder worden gestart dan 16:00, maar altijd aan het eind van de dag ná de normale golfers (+- 2 uur voor zonsondergang).

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in (datum, aantal holes, voorkeurstijd, aantal spelers). Wanneer wij deze hebben ontvangen krijg je z.s.m. bericht van ons of de door jullie gekozen voorkeursdatum mogelijk is. In de tussentijd kijken wij of de baan vrij is en of er begeleiding beschikbaar is.

We behandelen minimaal 1x per week de footgolf groepsaanvragen, het kan dus zijn dat je soms een paar dagen moet wachten op reactie.

Let op: wanneer je hebt gereserveerd (en een bevestiging hebt ontvangen van ons) kun je de reservering later uiteraard nog wijzigen. Wel is het van belang dat uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de speeldag het definitieve aantal deelnemers is doorgegeven (i.v.m. reserveren van starttijden). Komen er minder spelers dan waarvoor gereserveerd is, dan kan de golfclub de gemiste inkomsten alsnog in rekening brengen.

    Menu