De Footgolfbaan

GCHA
Bunschoterstraat 23
3828 NR Hoogland

Golfclub Hoogland Amersfoort

Sinds 2016 werkt FSC samen met Golfclub Hoogland Amersfoort. Op de prachtig gelegen 9-holes golfbaan hebben wij 18 footgolf holes geplaatst. Deze in 2016 ontworpen footgolfbaan is uniek in zijn soort en wordt door veel ervaren footgolfers als één van de mooiste banen ter wereld bestempeld.

Jaarlijks wordt onze baan bezocht door honderden footgolfers uit binnen- en buitenland, en is tevens het toneel van het Amersfoort Footgolf Open (AFO). Het AFO is het op één na grootste toernooi van Nederland en onderdeel van de World Footgolf Tour.

De footgolfbaan heeft 18 uitdagende holes met waterpartijen en natuurlijke hindernissen. De par van de baan varieert van par 3 tot par 5 en heeft een totale lengte van 2400 meter. Tevens is er een speciale puttinggreen aangelegd naast de driving range, waarop spelers vrij mogen oefenen.

In de gezellige brasserie van de golfclub, met mooi terras en prachtig uitzicht op de golfbaan, kan je tevens heerlijk lunchen, dineren of borrelen. De brasserie is alle dagen van de week geopend.

De golfbaan is makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland. Vanaf de A1, afslag 12 Bunschoten Spakenburg, is het nog maar 5 minuten rijden.

Footgolfen op Golfclub Hoogland Amersfoort kan vanaf 10 personen en alleen op zaterdag en zondag na 16:00. Klik op ‘Reserveren’ voor meer informatie over het boeken van een footgolfronde.

Meer informatie over het reserveren van een footgolf ronde?

Menu