Lid worden van FSC

Het lidmaatschap bij FSC

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een begaafd footgolfer en spelen voor de prijzen of geheel vrijblijvend een balletje trappen op onze prachtige 18 holes footgolfbaan in Amersfoort? Voor beide opties ben je bij FSC aan het goede adres. FSC biedt haar leden de mogelijkheid om deel te nemen aan speciale techniektrainingen en clubtoernooien. Daarnaast speel je als lid met korting op onze thuisbaan op Golfclub Hoogland Amersfoort.

Elke maandag en zaterdag organiseren we de FSC Footgolf Training. Leden spelen dan voor slechts €12,50 alle 18 holes! De trainingsavonden trekken elke week footgolfers uit heel Nederland en is erg populair. Daarnaast organiseert FSC exclusief voor leden een jaarlijks match play toernooi, een clubkampioenschap, en gaan we met de hele club naar een internationaal toernooi.

Het lidmaatschap van FSC kost jaarlijks € 90,00 (inschrijven na 1 juli is € 75,00) en hiervoor krijg je als starterspakket:

 • Officiële FSC tenue (wedstrijdpolo, bermuda en sokken)
 • Deelname aan 2-daags FSC clubkampioenschap
 • Deelname aan FSC match play toernooi
 • 50% korting op de FSC Footgolf Trainingsavond
 • Diverse clubactiviteiten (zoals met FSC naar een internationaal toernooi)
 • Bij je eerste verlenging krijg je een FSC rugzak

Kom jij op maandag of zaterdag footgolfen?

Vanaf 2021 krijgt FSC een extra trainingsronde op de zaterdagmiddag! Door de extra trainingsronde verdubbeld het aantal starttijden voor footgolf en is er ruimte voor veel meer spelers die onze mooie sport kunnen uitoefenen.

Voor leden van FSC zijn er vanaf heden 2 soorten lidmaatschappen: het FSC-Lidmaatschap-Maandag, en het FSC-Lidmaatschap-Zaterdag. Het concept is simpel: de maandagleden krijgen voorrang op de maandagtraining, de zaterdagleden krijgen voorrang op de zaterdagtraining. Mochten er starttijden/plekken over zijn op zaterdag (en dat zal komend jaar altijd het geval zijn) dan kunnen de maandagleden zich daar ook voor inschrijven (en vice versa).

Let op: voor nieuwe leden is het alleen mogelijk om het FSC-Lidmaatschap-Zaterdag te kiezen, de maandag zit al vol.

Lid worden?

Vul hieronder je gegevens in om lid te worden van FSC, wij nemen je inschrijving zo snel mogelijk in behandeling!

  Lidmaatschap *

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  Telefoon*

  Woonplaats*

  Shirtmaat

  Schoenmaat

  Referentie

  Menu