Lid worden van FSC

Let op: We hebben sinds juli 2020 een ledenstop! Hopelijk kunnen we snel weer nieuwe leden verwelkomen.    

Het lidmaatschap bij FSC

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een begaafd footgolfer en spelen voor de prijzen of geheel vrijblijvend een balletje trappen op onze prachtige 18 holes footgolfbaan in Amersfoort? Voor beide opties ben je bij FSC aan het goede adres. FSC biedt haar leden de mogelijkheid om deel te nemen aan speciale techniektrainingen en clubtoernooien. Daarnaast speel je als lid met korting op onze thuisbaan op Golfclub Hoogland Amersfoort.

Elke maandag organiseren we de FSC Footgolf Trainingsavond. Leden spelen dan voor slechts €12,50 alle 18 holes! De trainingsavond trekt elke week footgolfers uit heel Nederland en is erg populair. Daarnaast organiseert FSC exclusief voor leden een jaarlijks match play toernooi, een clubkampioenschap, en gaan we met de hele club naar een internationaal toernooi.

Het lidmaatschap van FSC kost jaarlijks € 90,00 (inschrijven na 1 juli is € 75,00) en hiervoor krijg je als starterspakket:

  • Officiële FSC tenue (shirt, broek en sokken)
  • Deelname aan 2-daags FSC clubkampioenschap
  • Deelname aan FSC match play toernooi
  • 50% korting op de FSC Footgolf Trainingsavond
  • Diverse clubactiviteiten (zoals met FSC naar een internationaal toernooi)
  • Bij je eerste verlenging krijg je een FSC rugzak

Lid worden?

Vul hieronder je gegevens in om lid te worden van FSC, wij nemen je inschrijving zo snel mogelijk in behandeling! I.v.m. de ledenstop die momenteel van kracht is, kom je na het aanmelden op de wachtlijst. Zodra er weer ruimte is voor nieuwe leden, krijg je van ons bericht.

Voornaam*

Achternaam*

Geboortedatum*

E-mailadres*

Telefoon*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Shirtmaat

Schoenmaat

Referentie

Menu