Perfect Couple Toernooi (Mixed Duo)

Perfect Couple Toernooi 2022

Op zaterdag 3 september organiseert FSC het Perfect Couple Toernooi 2022! Het toernooi zal plaatsvinden op onze prachtige 18 holes footgolfbaan op Golfclub Hoogland Amersfoort. Ook dit jaar verwachten we weer grote interesse en veel inschrijvingen, zorg dus dat je je tijdig inschrijft!

TOERNOOI
Tijdens het Perfect Couple Toernooi worden door de duo’s 18 holes gespeeld. We spelen volgens het ‘mixed duo’ concept: een duo moet bestaan uit een man en een vrouw. Elke hole bepaal je samen wie van jullie 2 de eerste bal schiet, en daarna schiet je om en om. Het duo met de minste schoten over 18 holes wint het toernooi! Afgelopen edities waren érg gezellig, dus vraag snel je man, vrouw, vriend, vriendin, collega, familielid, etc. om samen deel te nemen aan dit leuke recreatieve toernooi.

De toernooi fee bedraagt €30 per duo. Hiervoor speel je samen 18 holes en na afloop proosten we met een glaasje bubbels.

PROGRAMMA

12.00 – Verzamelen op het terras van de golfclub
12.30 – Start toernooi (tee times)

Als de laatste duo’s klaar zijn op hole 18, zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de brasserie van de golfclub, dit zal naar verwachting rond de klok van 16:30 zijn.

KLEDING

Bij footgolf dragen we normaal gesproken een polo, een bermuda, en lange sokken. Ook tijdens het perfect couple toernooi willen we de kleding etiquette van het footgolf zoveel mogelijk respecteren. Voor dit toernooi maken we als uitzondering dat het ook is toegestaan om overhemd/blouse, trui, korte sportbroeken / rokjes te dragen. Let op: voetbalschoenen zijn niet toegestaan op de golfbaan.

PRIJZEN EN SPONSORS

Net als andere jaren zullen er weer leuke prijzen te winnen zijn. We gaan weer hard ons best doen om sponsors te vinden voor dit toernooi en leuke prijzen aan te kunnen bieden voor de winnaars. Hierover volgt in de komende weken meer info, blijf ons dan ook volgen via Facebook en Instagram (@footgolfsociety). Wil jij of ken jij bedrijven die dit toernooi zouden willen sponsoren of een leuke prijs aan willen bieden? Laat het ons dan even weten!

AANMELDEN
Wil jij meedoen aan een van de leukste en gezelligste footgolf toernooien van het jaar? Meld je dan snel aan via onderstaand inschrijfformulier! Na aanmelding ontvang je een e-mail met betalingsgegevens. Pas als de betaling bij ons binnen is, is jouw inschrijving definitief.

    Menu