Amersfoort Footgolf Open 2023

AMERSFOORT FOOTGOLF OPEN 2023 – Mede mogelijk gemaakt door Kreijne Automotive

Op zaterdag 1 juli organiseert FSC voor de 6e keer het Amersfoort Footgolf Open (AFO). Uiteraard zal het toernooi plaatsvinden op onze prachtige 18 holes footgolfbaan op Golfclub Hoogland Amersfoort. Ook dit jaar verwachten we weer grote interesse en veel inschrijvingen, zorg dus dat je je tijdig inschrijft!

TOERNOOI
Tijdens het Amersfoort Footgolf Open worden door de deelnemers 2 rondes van 18 holes gespeeld. De totaalscore over deze 36 holes bepaalt de einduitslag. Voor de FGH Tour (Categorie B!) en World Ranking (beide rondes zijn een FIFG 100) zijn punten te halen in de men, senior & ladies ranking voor elke ronde.

Bij een gelijke stand wordt er een play off / en indien nodig penalty putts gespeeld voor de podiumplaatsen. Er zullen zoals altijd weer diverse leuke prijzen te winnen zijn voor de winnaars. Het prijzengeld (verdeeld over de overall ranking en categorieën) bedraagt minimaal €1.000! Daarnaast verwachten we ook weer leuke prijzen van sponsors aan te kunnen bieden.

De toernooi fee voor het Amersfoort Footgolf Open 36 holes + lunch bedraagt €75. Het is ook mogelijk om slechts 1 ronde te spelen voor €30 (speel je 1 ronde, dan is de lunch niet inbegrepen in de toernooi fee, maar wel los te bestellen).

PROGRAMMA*

vanaf 08.00 – Aanmelden
08.45 – Naar de holes
09.00 – Start Ronde 1 (shotgun)
12.00 – Lunch
13:00 – Start Ronde 2 (teetimes)
18.30 (uiterlijk) – Prijsuitreiking

*let op: de eerste ronde wordt gestart in shotgun en de finale ronde zal op starttijd zijn, waarbij de beste spelers van de eerste ronde als laatste starten.

AANMELDEN
Wil jij meedoen aan een van de mooiste footgolf toernooien van het jaar? Jezelf meten met de beste footgolfers van de Benelux? Meld je dan snel aan via het formulier onderaan deze pagina! Na het insturen van het inschrijfformulier ontvang je een e-mail met betalingsgegevens. Pas als de betaling bij ons binnen is, is jouw inschrijving definitief.

Let op: de inschrijving sluit op 27 juni om 18:00.

    Menu